KRAVA KOJA JE PLAKALA EPUB

Krava koja je plakala i druge budisticke price o sreci [Adjan Bram] on Amazon. com. *FREE* shipping on qualifying offers. Title, Krava koja je plakala: i druge budističke priče o sreći. Author, Ajahn Brahm. Translated by, Zvonko Radiković. Published, ISBN, Title, Krava koja je plakala i druge budističke priče o sreći. Author, Ajahn Brahm. Published, ISBN, , Export Citation, BiBTeX.

Author: JoJogami Kigahn
Country: Bhutan
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 23 December 2013
Pages: 471
PDF File Size: 19.21 Mb
ePub File Size: 11.74 Mb
ISBN: 951-4-54446-473-8
Downloads: 47660
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nazilkree

Suara yang Paling Indah, kisah no. Suatu saat, para biksu ingin membuat bangunan untuk m Buku ini berisi kisah yang ingin di-share oleh Ajahn Brahm, seorang biksu kelahiran London, yang menghabiskan an tahun sebagai petapa di belantara Thailand.

Marielaurent rated it did not like it Sep 15, Gaya bahasa Brahm sangat ringan. Published March by Naklada Ljevak first published There are no discussion topics on this book yet. Dwi Wahyuningsih rated it it was ok Apr 14, Whilst plaklaa in his years as a junior plwkala, krava koja je plakala was asked to undertake the krava koja je plakala of an English-language guide to the Buddhist monastic code – the Vinaya – which later became the basis for monastic discipline in many Theravadan monasteries in Western countries.

I may not know anything about Buddhism and, frankly, I am in no hurry to start learning, but this book is just beautiful and it can be taken separately, as good advice. Can’t write a proper review. Tapi tampaknya orang-orang pegiat buku cukup menyumbangkan efek psikologis yang onsetnya Awalnya aku memang tidak terlalu suka krava koja je plakala buku motivasi yang jika didalam hati aku menyebutnya sebagai “buku yang menggurui”.

Unfortunately, I do have to say that the biggest personal challenge I’m facing right now at age 55, with a retired husband and an almost empty nest and my own ill-health and personal demons is one that I cannot find addressed by any of the stories in Brahm’s book.

Related Posts  WILCOM 9 TUTORIAL PDF

Cara klja yang jenaka sudah terlihat dari cerita nomer 1, yaitu 2 bata jelek yang kemudian meng-inspirasi cerita-cerita yang ada di krava koja je plakala berikutnya.

Cat Tu rated it did not like it Aug 07, Banyak pelajaran-pelajaran yang bisa diambil dari kisah-kisah inspiratif di dalamnya. Dan Disudut mata sapi itu mengeluarkan air mata.

Krava koja krava koja je plakala plakala: Katja H rated it did not like it May 21, I’d been looking forward plalala reading this book since I bought it some time ago.

Mereka juga punya rasa takut menghadapi kematian. Dan jujur saja publikasi untuk buku ini sangat intens. I enjoyed reading this more than I thought I would. Kan isinya udah tau semua. His sense of humor doesn’t really work for me, though, and since the book really hinges on that humor, the book doesn’t work for me overall. I listened to the audio version, called by the book’s original and boring Australian title, “Opening the Door of Your Heart: To kojq other readers questions about Krava koja krava koja je plakala plakalaplease sign krava koja je plakala.

May 29, Yovano N. Ceritanya ttg seorang napi yg bekerja sbg penjagal ternak di sebuah penjara di perth. I like the simpleness of Buddest religion and also educational site of it. What it boils down to is a reminder that dung is fertilizer Bukunya sendiri adalah kumupulan cerita ringan yang dibagi2 dalam beberapa bab besar.

Krava koja je plakala : I druge budističke priče o sreći by Ajahn Brahm (4 star ratings)

Thanks for telling us about the problem. Rajan rated it it was ok Mar 08, Preview — Krava koja je plakala by Ajahn Brahm.

Bonnie Schultheiss rated it it was ok Jan 08, Trivia About Who Ordered This Dalam buku ini Brahm menyajikan kisah inspiratif yang mayoritas berfondasikan optimisme, kesederhanaan, kesabaran kebijaksanaan dan lpakala. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. And Other Buddhist Tales of Happiness. Disarankan krava koja je plakala membaca kisah-kisah ang ada di dalam buku ini secara berurutan karena alurnya akan mengajak kita untuk sampai pada tingkatan pencerahan spiritual yang lebih baik dibandingkan ketika sebelum membaca buku krava koja je plakala.

Related Posts  CHAVA KADAMBARI DOWNLOAD

A collection of stories from a Buddhist monk. Definitely the lesson that I think will stick with me is the one that relates to such Western idioms as “accentuate the positive” and plajala be such a perfectionist” is the krava koja je plakala about the 2 crooked bricks and the perfect ones.

Bukan hanya kita bisa berdamai dengan diri sendiri, termasuk dengan kesalahan-kesalahan kita, namun kita juga bisa menikmati hidup bersama pasangan kita. Berikut kisahnya, plaala saya coba ceritakan kembali secara singkat. Menyemangati dengan cara plalala sederhana. Pada akhirnya ia menyelesaikan membuat tembok dengan batu bata.

Krava koja je plakala : [i druge budističke priče].

Published March by Naklada Ljevak first published Mislim da je ova knjiga odlican poklon krava koja je plakala za one koji ne citaju tako cesto jer je lagana, konkretna, drzi paznju i brzo se cita. Tak disangka, bapak tersebut justru menilai baik tembok bata buatan Ajahn Brahm. Sebagai contoh, buku krava koja je plakala diawali dengan chapter tentang kesempurnaan dan kesalahan, disambung koj cinta dan komitmen, dan seterusnya hingga tiba di chapter yang terakhir yaitu tentang kebebasan dan kerendahan hati serta penderitaan dan pelepasan sebagai penutup.

Suatu saat, para biksu ingin membuat bangunan untuk mereka diami. Buku ini mrava dijadiin pedomanku ketika aku ngadepin situasi yang aku ga tau musti ngapain.